Неділя, 05.05.2024, 11:51

КЗ "Лозівський Палац дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 142
Block title
Block content
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Педагогічна преса

Головна » 2013 » Березень » 25
За запрошенням Лозівської міської ради та з ініциативи учнівського самоврядування міста старшокласники мали змогу прийняти участь у роботі сесії міської ради . На початку сесії після мультимедійної презинтації діяльності "Нової хвилі" Лозівський міський голова С.Степанов повідомив радісну звістку про здійснення мрії багатьох старшокласників: можливості прийняти участь у роботі обласної школи "Академія управлінської майстерності" у місті Харкові та фінансування участі у Всеукраїнському зборі лідерів у місті Києві. Для лідерів учнів шкіл засідання сессії міської ради було справжнім уроком з правознавства та парламентської діяльності. Змістовне перебування у сесійній залі для багатьох лідерів стало справжнім уроком толерантності та небайдужості до життя рідного міста. 
Пройде час і, можливо, юні лідери стануть повноправними членами місцевого самоврядування.
Величезна лідерська подяка депутатам та Лозівському міському голові за відкритий урок по засвоєнню парламентських вмінь та підтримку "Нової хвилі".
Переглядів: 569 | Дата: 25.03.2013 | Коментарі (0)

21 березня 2013 року у місті Лозова з робочим візитом перебував заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Є.Є Савін.
Приємно, що у Євгена Євгеновича знайшовся час на наш позашкільний заклад. Разом з Лозівським міським головою С.Ф. Степановим Євген Савін ознайомився з мережею та перспективами розвитку ЛБДЮТ, а також з роботою гурків закладу, станом приміщень та матеріально - технічним забезпеченням, перспективами збільшення мережі.
В доброму настрої та з цікавістю розповідали Євгену Євгеновичу вихованці гуртків "Атлетична гімнастика", "Пауерліфтинг", "Живопис", "Образотворче мистецтво", та "Початкове технічне моделювання" про своє позашкільне життя, свої захоплення та досягнення.
Наприкінці візиту Є. Савіна ми отримали позитивну оцінку своєї діяльності та надію на підтримку позашкілля Харківською обласною державною адміністрацією. 
Переглядів: 482 | Дата: 25.03.2013 | Коментарі (0)

У четвер увесь дитячий загал закладу отримав справжню насолоду від виставки вихованців гуртка "Художня вишивка" під керівництвом Педяж Вікторії Анатоліївни. Прекрасні вишивки та роботи з бісеру талановитих учениць ЛЗОШ № 11 були продемонстровані в рамках підготовки до обласної виставки декоративно - ужиткового мистецтва "Знай і люби свій край". Творчим жюрі були відібрані роботи вихованців гуртка "Художня вишивка" на обласну виставку "Таланти III тисячоліття"

Переглядів: 502 | Дата: 25.03.2013 | Коментарі (0)

Жваво, активно та цікаво пройшло засідання атестаційної комісії закладу. Педагоги закладу Новикова М.О., Педяж В.А., Педяж О.В., Огульчанський В.В., Притула Л.М. мали змогу підтвердити свою професійну майстерність під час атестаційної кампанії цього року, створити прекрасні портфоліо, провести цікаві заняття та виховні заходи, блискуче захистили свій педагогічний досвід.
Всім педагогам підвищено розряд. Бажаємо їм успіхів у позашкільному педагогічному просторі.

Переглядів: 485 | Дата: 25.03.2013 | Коментарі (0)