Неділя, 05.05.2024, 22:45

КЗ "Лозівський Палац дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 142
Block title
Block content
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Педагогічна преса

Головна » 2013 » Березень » 02
Педагоги, вихованці та батьки мали змогу іще раз поринути у світ театру. Новою виставою "Пеппі Довга панчоха" відзначив своє 13 - річчя міні театр "Юність". Юні актори вразили глядачів своєю майстерністю, власноруч виготовленими костюмами та декораціями. Публіка віддячила дітей оплесками, які часто переходили в овації. Після вистави юних акторів чекав традиційний капустний пиріг та солодощі. 
 
Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 565 | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)

           Триває Всеукраїнський конкурс майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів "Джерело творчості" у номінації "Керівник гуртка - 2013". В обласному етапі конкурсу за напрямком "Військово - патріотичне виховання" взяла участь керівник гуртка "Історики - краєзнавці" Шеремет Любов Петрівна. Представлено матеріали з досвіду роботи за темою "Військово – патріотичне виховання засобами краєзнавства в умовах позашкільного закладу".                         
Сподіваємося на високу оцінку жюрі та бажаємо нашому педагогу перемоги!
Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 646 | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)

Нарешті шанувальники фітнеса дочекалися! Завдяки міській владі дах над залом відремонтовано! Спасибі! 
Новий, яскравий фітнес-зал відкрито!
Сонячне світло, яскраві кольори, прекрасний настрій та посмішки вихованців гуртка "Фітнес" - найкраща винагорода майстрам - педагогам та технічному персоналу закладу, які мають насправді золоті руки, творчі думки та велике серце. Дякуємо від усіх вихованців Новиковій Марині Олксандрівні, Теслюк Тетяні Володимирівні, Тищенко Тетяні Михайлівні, Шевченко Олені Олексіївні, Анісімову Миколі Олександровичу, Куштим Любов Миколаївні за грандіозну працю, творчість та ініциативу.
Зичимо всім здоров`я!
Переглядів: 515 | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)

            Лозівський міський голова Сергій Федорович Степанов та секретар Лозівської міської ради Тетяна Валеріївна Запорожець запросили міську раду старшокласників "Нова хвиля" на березневе засідання сесії Лозівської міської ради з презентацією своєї діяльності. 
           Для лідерів - це велика відповідальність та честь.
 
Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 503 | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)

           Традиційно згідно плану в середу пройшло засідання Лозівської міської ради старшокласників "Нова хвиля".
        Після розгляду питань лідерського портфоліо та привітання переможців - лідерів обласних предметних олімпіад та екологічних проектів Анастасії Луткової та Єлизавети Міхно, лідери на чолі з куратором Бажан Світланою Григорівною та методистом - координатором Шевченко Валентиною Петрівною перейшли до розробки екологічних проектів з ландшафтного дизайну міста, які були окреслені під час зутрічі з Лозівським міським головою Степановим Сергієм Федоровичем. Друга частина засідання пройшли на мікрорайоні - 2, буд. 15, де знаходяться громадські організації міста.
          Радісно зустріли старшокласники секретаря Лозівської міської ради Запорожець Тетяну Валеріївну.
          Під час теплої зустрічі та творчого діалогу Тетяни Валеріївни з юними господарями міста, представниками громадських організацій та СЮН було окреслено план дій по облаштуванню клумб та прилеглої території.
          Робота по облаштуванню розпочата!
          Всім творчих успіхів! 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 567 | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)

            Молодий педагог, керівник гуртка "Атлетична гімнастика", Романенко Олексій Анатолійович, завжди у вирі спортивного життя. Організовано юні футбольні фанати міста Лозової, переважно колегіанти, побували на перегляді футбольного матчу Ліги Європи "Металіст" - "Ньюкасл" у місті Харкові, на стадіоні "Металіст".
            Навіть поразка нашої команди не затьмарила неперевершених вражень від футбольного перегляду.
            Вихованці гуртка бажають продовжити ініциативу футбольних переглядів на стадіонах України.
Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 495 | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)

            В рамках проведення року дитячої творчості Лозівський міський голова Степанов Сергій Федорович здійснив робочий візит до позашкільних навчальних закладів.
            В ході конструктивного діалогу в доброзичливій атмосфері Сергій Федорович окреслив перспективи розвитку позашкілля міста, познайомився з проблемами, визначив концепцію співпраці та співробітництва депутатського корпусу Лозівської міської ради з міською радою старшокласників "Нова хвиля".
              Напрацьовано план заходів за підсумками робочого візиту. Найбільш задоволеною була позашкільна дітвора, коли Сергій Федорович разом з ними випилював лобзиком деталі виробів із фанери, розглядав малюнки, танцювальні композиції, м`які іграшки, весело спілкувався та розмовляв з юними лозівчанами однією мовою.
           Діти безпосередньо розповідали міському голові про свою творчість, про життєві плани та захоплення. За теплий візит та привітні слова вихованці та педагоги вдячні Сергію Федоровичу.  
  
Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 557 | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)