Субота, 04.05.2024, 05:22

КЗ "Лозівський Палац дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 142
Block title
Block content
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Педагогічна преса

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 63 64 65 66 67 ... 77 78 »

26.04.2014р. вихованці та педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості взяли участь у мітинзі-реквіємі  пам’яті загиблих  внаслідок аварії на ЧАЕС лозівчан з покладанням квітів на Алеї Пам’яті, присвячений 28 роковинам аварії на ЧАЕС. Під час підведення підсумків конкурсу малюнків  „Двадцять вісім років Чорнобильської катастрофи. Погляд у майбутнє” пам'ятним подарунком відзначено вихованку гуртка "Живопис" Завальнюк Олену.

   

Переглядів: 435 | Дата: 30.04.2014 | Коментарі (0)

     З метою підтримки та розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва; сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді; пропаганди та популяризації досягнень дитячих колективів художньо-естетичного напряму; підбиття підсумків роботи гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва з 4 по 14 квітня 2014 року на базі Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Знай і люби свій край» (номінація «Ужиткове та образотворче мистецтво»).

     Вітаємо переможців будинку дитячої та юнацької творчості з перемогами у виставці:

- Лаптеву Вікторію, Іщенко Дарію (гурток «Народна творчість»);

- Колісник Діну, Завальнюк Олену (гурток «Живопис»);

- Мандрик Вікторію (гурток «Мяка іграшка»);

- Дідяєва Тимура (гурток «Початкове технічне моделювання»)

  

  

Переглядів: 564 | Дата: 30.04.2014 | Коментарі (0)

  
   Відповідно до плану роботи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації на 2014 рік, з метою актуалізації значення діяльності позашкільного навчального закладу у формуванні морально-естетичного, інтелектуального та духовного розвитку учнівської молоді на засадах національних традицій, прикладах героїчної історії народу і кращих зразках культурної спадщини 24 квітня 2014 року на базі Дергачівського Будинку дитячої та юнацької творчості Дергачівської районної ради Харківської області та Національного меморіального комплексу «Висота маршала І.С. Конєва» відбувся обласний семінар-практикум.
   У роботі обласного семінару-практикуму взяли участь керівники позашкільних навчальних закладів обласного підпорядкування, центрів (будинків) дитячої та юнацької творчості, центрів туризму і краєзнавства учнівської молоді з 31 району (міста) області (усього 50 осіб). Під час заходу проаналізований ефективний досвід роботи педагогічних працівників Дергачівського Будинку дитячої та юнацької творчості Дергачівської районної ради Харківської області щодо формування національної свідомості й патріотизму в молодого покоління шляхом використання сучасних методів, форм та засобів позашкільної освіти, визначені шляхи співпраці загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, обговорені зміст і засоби національно-патріотичного виховання учнівської молоді засобами краєзнавчої роботи в навчально-виховному процесі позашкільного навчального закладу, висвітлені основні напрямки діяльності позашкільних навчальних закладів щодо організації роботи з підготовки до відзначення 70-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників і 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років та здійснений огляд виставки «Роки війни – століття пам’яті» учнів-призерів дергачівських районних проектів «70 кроків до Перемоги», «Дорогами Афганістану». Учасники семінару-практикуму ознайомилися з досвідом використання музейної педагогіки в навчально-виховному процесі, переглянули постійно діючі виставки робіт вихованців і керівників гуртків позашкільного навчального закладу, узяли участь у роботі майстер-класу військово-патріотичної гри «Заграва». 

   Із матеріалів сайту ДНО ХОДА.

      23 квітня 2014

Переглядів: 409 | Дата: 24.04.2014 | Коментарі (0)


      02 квітня 2014 року лідерами міської ради старшокласників «Нова хвиля» спільно з представниками Лозівської спілки воїнів-афганців облаштовано міську клумбу на честь воїнів-інтернаціоналістів: висаджено квіти, кущі, прибрано прилеглу територію. На заході були присутні секретар міської ради Т.В.Запорожець, заступник міського голови О.Г.Неділько.

   

Переглядів: 410 | Дата: 04.04.2014 | Коментарі (0)

      28 березня 2014 року в приміщенні Лозівської міської ради,  в день проведення чергової сесії, відбулась презентація творчих наробок  педагогів та вихователів будинку дитячої та юнацької творчості. Виставку було організовано за ініціативи міського голови С.Ф.Степанова. Депутатами, керівниками організацій, установ міста було надано  фінансову підтримку для розвитку матеріально-технічної бази закладу.

       

       

Переглядів: 457 | Дата: 04.04.2014 | Коментарі (0)


       З 26 по 27 березня 2014 року  у м. Ірпінь Київської області  відбувся Форум представників учнівського самоврядування «Майбутнє без насилля», що проводився  Міністерством освіти і науки України спільно з проектом  Ради Європи «Зміцнення та захист прав дітей в Україні». У Форумі взяли участь лідери учнівського самоврядування з усіх міст України.
       Протягом двох днів лідери взяли участь у тренінгах, інтерактивних дебат-групах із метою поповнення знань, умінь, навичок з питань подолання насилля в дитячому середовищі, обговорили шляхи вирішення проблемних ситуацій у шкільному середовищі, вчились створювати проекти, що мають сприяти їх реалізації. Лідери зазначали, що в демократичній державі зусилля молодих повинні бути консолідовані для викорінення всіх форм насилля щодо дітей. Під час Форуму були представлені проекти Львівського обласного учнівського парламенту «Форум-театр», Обласної ради старшокласників Рівненщини «16 днів проти насильства», також було обговорено проекти обласних рад старшокласників; лідери Криворізької, Донецької, Харківської, Закарпатської, Кіровоградської рад старшокласників створили спільний проект «Молодь України проти інформаційного насильства».
       У тематичному квесті делегати Харківщини посіли ІІ почесне  місце і були нагороджені грамотами та цінними подарунками.
      За підсумками проведення Форуму лідери учнівського самоврядування України звернулися до дітей та молоді України  із закликом не допускати образ та принижень один одного, зупинити розповсюдження насилля в українському суспільстві.
Однолітки, кожен з нас позиціонує себе, як дорослу та самодостатню людину — гідного громадянина своєї держави. Кожен день у вашій школі, місті, у нашій країні та у цілому світі коїться несправедливість. Один з її найстрашніших проявів – насильство над дітьми. Як не дивно, таку ганебну проблему можна вирішити простими діями, об’єднавши зусилля дітей і дорослих.
Якщо кожен із нас стане уважнішим один до одного, оточуючих, зрозуміє, наскільки гостро стоїть ця проблема, ми зможемо змінити ситуацію. Розпочни з себе: не пройди повз дитини, яка плаче, не допусти цькування слабкого, підтримай добрим словом того, хто потребує допомоги, не залишайся осторонь!
У нашій мальовничій, квітучій, рідній країні не повинно бути місця такому ганебному явищу як насильство над дітьми. Не будь байдужим! Приєднуйтеся до нас і разом ми зробимо Україну кращою.
Лідери учнівського самоврядування — учасники Форуму «Майбутнє 
без насилля».
                                                                                                  26-27 березня 2014 року
        Із матеріалів сайту КЗ"ХОПДЮТ".

           

          

           

 

 

Переглядів: 501 | Дата: 01.04.2014 | Коментарі (0)


        21 березня 2013 року Лозівський міський голова С.Ф.Степанов відвідав з робочим візитом будинок дитячої та юнацької творчості, в рамках якого ознайомився з діяльністю гуртів закладу, матеріально-технічною базою, поспілкувався з активом міської ради старшокласників «Нова хвиля». 

         

         

          

Переглядів: 414 | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)


  З метою відродження, збереження й розвитку українських народних традицій виготовлення іграшок, формування інтересу до народної іграшки», з 18 лютого по 3 березня 2014 року проводилась обласна виставка-конкурс української народної іграшки.
   Експонати представлені у двох номінаціях «українська традиційна іграшка» та «авторська іграшка» і свідчать про відродження традицій виготовлення української іграшки серед дітей, підлітків та молоді, проведення у навчальних закладах міста Харкова та області заходів щодо збереження національних традицій українського народу. Дитячі роботи привертають увагу до історії українського народу, викликають позитивні емоції, створюють чудовий настрій та надихають на нові ідеї у створенні іграшок. 
   За результатами виставки переможцем виставки в номінації «Авторська іграшка» (вікова категорія 14-16 років) за 1 місце визнано Литвиненко Анастасію, вихованку гуртка «Арт-дизайн»  Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості за  роботу  «Аромолампа» (керівник Тищенко Т.М.) і нагороджено дипломом. Вітаємо!
      
   
Переглядів: 749 | Дата: 21.03.2014 | Коментарі (0)

   З  метою популяризації туристсько-краєзнавчої діяльності учнів, підтримки кращих традицій фотомистецтва, з 25 лютого по 3 березня 2014 року на базі Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбулася обласна фотовиставка «Територія пригод – 2014».
  Фотовиставка проводилась у номінаціях: «Походи та мандрівки», «Спортивний туризм – змагання», «Туризм в обличчях (портрети)»,  «Природа: пейзажі, флора, фауна», «Екстремальні фото», «За межами України  (в інших країнах і континентах)», «Вільні мандри».
  За підсумками виставки   нагороджено грамотою Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» за ІІІ місце у номінації «Спортивний туризм – змагання» Юрченко Валентину, вихованку Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості за фотороботу «За крок  до перемоги». Вітаємо!

Переглядів: 406 | Дата: 21.03.2014 | Коментарі (0)

      
Переглядів: 441 | Дата: 21.03.2014 | Коментарі (0)