Середа, 24.04.2024, 00:15

КЗ "Лозівський Палац дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 142
Block title
Block content
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Педагогічна преса

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 61 62 63 64 65 ... 77 78 »

Лідерами Лозівської міської ради страшокласників "Нова хвиля" реалізовано Всеукраїнський соціальний проект "Прикрась Україну!", в рамках якого було облаштовано стіну спорткомплексу міського Палацу культури. На будівлю нанесено елементи символіки ради старшокласників та малюнки, що відображають прагнення до миру.

   

   

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 637 | Дата: 17.10.2014 | Коментарі (0)

11 жовтня 2014 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбулася звітно-виборча конференція Харківської обласної ради старшокласників. На конференції були присутні делегати з 27 районів (міст) Харківської області, крім лідерів Богодухівського, Борівського, Золочівського, Ізюмського, Первомайського, Сахновщинського районів.

     Лідери учнівського самоврядування презентували проекти, що реалізуються у районах (містах) області протягом 2014 року. Так члени Нововодолазької районної ради старшокласників «МОДЕМ» розповіли про допомогу школярів бійцям АТО та проведення у школах району флешмобу «Герб», фотовиставки «Моя Україна − єдина країна». Лідери Лозівської районної ради старшокласників «Стожари» презентували акцію «Зігрій солдата АТО»; делегати Лозівської міської ради «Нова хвиля» розповіли про проект «День миру», акцію «Ми − проти війни!», а також показали відеофільм про участь у Всеукраїнській акції «Хвиля доброти», присвяченій Міжнародному дню людей похилого віку. Президент Шеченківської районної спілки старшокласників «Сузір’я» Ясинова Дарина розповіла про проект «Допоможемо бійцю АТО» і запропонувала лідерам обласної ради долучитися до благодійної акції у рамках проекту на допомогу 20-річному солдату Коваленку Олександру, який у травні 2014 року отримав тяжке поранення голови.

     На конференції були обрані члени Харківської обласної ради старшокласників на 2014/2015 навчальний рік. Створено координаційну раду, до якої увійшли наступні лідери учнівського самоврядування:

  1. Бадяєв Олександр, член Лозівської районної ради старшокласників «Стожари»;
  2. Черненко Анна, член Харківської ліги старшокласників;
  3. Злобіна Анастасія, член Дергачівської районної ради старшокласників;
  4. Полоз Альбіна, член Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля»;
  5. Бречко Анастасія, член Красноградської районної ради старшокласників;
  6. Тарасов Влад, член Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля»;
  7. Боцман Кристина, член Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля»;
  8. Мироненко Ангелина, член Чугуївської міської ради старшокласників;
  9. Пишний Андрій, член Первомайської міської ради старшокласників «ORIKA»;
  10. Семчук Марина, член Чугуївської міської ради старшокласників.

      Під час проведення конференції у рамках проекту Харківської обласної

ради старшокласників «Академія управлінської майстерності» відбувся тренінг із самоменеджменту, що проводила Мельман В.О., директор Центру довузівської підготовки Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова.

Із матеріалів сайту КЗ "ХОПДЮТ"

  

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 389 | Дата: 14.10.2014 | Коментарі (0)

4 жовтня 2014 лідери міської ради старшокласників «Нова хвиля» разом з малятами нашого міста провели акцію добра. Її присвятили Дню людей похилого віку, який відзначався 1 жовтня. Біля дитячого майданчику активісти разом з маленькими хлопчиками та дівчатками  розфарбовували тематичні розмальовки: на них були зображені бабусі та дідусі. Картинки малеча разом з лідерами ради старшокласників дарували перехожим людям похилого віку. Бабусі та дідусі приємно дивувалися, дякували дітям та навіть пригощали цукерками. Акція добра подарувала посмішки і маленьким і дорослим лозівчанам.

 

  

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 475 | Дата: 04.10.2014 | Коментарі (0)

03 жовтня 2014 року  в Лозівському будинку дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Керівниками гуртків та вихованцями підготовлено та презентовано змістовну та цікаву святкову програму. На заході були присутні гості, батьки, аматори міського Палацу культури.

 

 

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 431 | Дата: 04.10.2014 | Коментарі (0)

         ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ОСВІТИ!

   У день вашого професійного свята бажаємо Вам здоров’я, витримки, довгих та щасливих років життя. Нехай Ваша професійна нива рясніє новими вагомими здобутками, всі Ваші починання стають успішними, а життєвий оптимізм приносить упевненість у завтрашньому дні.

   Нехай теплі слова подяки щодня лунають з уст Ваших вихованців. Бажаємо, щоб Ваше серце завжди зігрівала любов, а душевний спокій охороняло родинне тепло.

С повагою, адміністрація ЛБДЮТ

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 556 | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

 "Ми проти війни!" - під таким гаслом пройшла відкрита конференція лозівської міської ради старшокласників "Нова хвиля". Захід відбувся 24 вересня 2014 року у приміщенні будинку дитячої та юнацької творчості.

 Лідери ЛМРС "Нова хвиля" організували вечір пам'яті воїнам, які загинули, та згадали живих героїв. На зустріч старшокласники запросили ансамбль "Україночка" міського Палацу культури. Артисти виконали українські пісні, а школярі підготували  для гостей презентацію та воєнну міні-постановку з авторськими віршами лідерів - Ольги Церковної та Наталії Демедчук.

 Наприкінці зустрічі гості подякували старшокласникам за теплий прийом та побажали мирного неба над головою. На пам'ять про приємний вечір школярі та артисти зробили кілька світлин.

 

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 376 | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

У День міста лозівські старшокласники організували історичну виставку.

Виставка серії світлин під назвою "Лозова: погляд в історію" пройшла 16 вересня 2014 року у сквері ім. Тараса Шевченко. Члени  лозівської ради старшокласників "Нова хвиля" представили на огляд лозівчанам світилини з краєзнавчого музею. На мольбертах у рамках мешканці міста змогли побачити фотографії старої Лозової. Хлопці та дівчата з ради старшокласників поспілкувалися з літніми лозівчанами, які залюбки роздивлялися знімки, ділилися спогадами та згадували молодість. А одноліткам, які зупинялися погледіти на світлини, школярі розповідали цікаві факти з історї міста та пропонували здогадатися, яка саме вулиця чи будівля зображена на тій чи іншій фотографії. Загалом, виставка тривала 3 години. Усі охочі лозівчани змогли зазирнути у минуле та дізнатися про таємниці нашого міста. 

 

   

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 496 | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

Відповідно до Всеукраїнського проекту «Єдина Україна: Схід та Захід разом», листа Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації від 11.08.2014 № 07-08/2135 «Щодо участі лідерів учнівського самоврядування Харківщини у профільній школі лідерів учнівського самоврядування», в рамках угоди про співпрацю між Комунальним закладом «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» та Харківським національним університетом міського господарства імені Бекетова О.М., у рамках Всеукраїнського проекту «Рух лідерів» з метою ознайомлення з успішними практиками діяльності, обміну досвідом роботи органів учнівського самоврядування різних рівнів, розвитку дитячого лідерського руху на Харківщині з 16 по 26 серпня 2014 року члени Харківської обласної ради старшокласників із Близнюківського, Ізюмського, Харківського районів та міст Ізюма та Лозової взяли участь у роботі профільного табору для лідерів учнівського самоврядування Львівської області. Під час проведення табору лідери взяли участь у святкових заходах щодо Дня незалежності України, відвідали історико-культурні пам’ятки Львова та області.

Із матеріалів сайту КЗ "ХОПДЮТ"

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 397 | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

      Адміністрація Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості взяла участь у серпневій конференції педагогічних працівників, яка відбулася 29 серпня 2014 року в Лозівському ліцеї №4. В ході конференції педагогами закладу був презентований творчий проект «Єдина країна - Україна», який викликав велике захоплення присутніх.

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 401 | Дата: 29.08.2014 | Коментарі (0)

             ШАНОВНІ БАТЬКИ!

    Звертаємо Вашу увагу, що незабаром відбудеться свято - 1 вересня. У цей святковий і по суті, новітній день кожна мати чи батько, дідусь чи бабуся прокинеться як найраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи.

   Це день, з якого починається дорога у майбутнє. Усім, хто прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з учителями, зустріти добрих та надійних друзів.

    До шкільних парт сядуть не лише першокласники але і учні основної та старшої школи.

  Щоб відбулося справжнє свято для Ваших дітей нагадуємо, що відповідно до ст.6 п.5 Закону України «Про загальну середню освіту» «Вiдповiдальнiсть за здобуття повної загальної середньої освiти дiтьми покладається на їх батькiв, а дiтьми, позбавленими батькiвського пiклування, - на осiб, якi їх замiнюють».

 Радимо Вам завчасно звернутися до найближчого навчального закладу для зарахування Вашої дитини на навчання на території Харківської області.

З повагою, директор Департаменту
А.В. Бабічев

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 498 | Дата: 22.08.2014 | Коментарі (0)