Субота, 04.05.2024, 01:36

КЗ "Лозівський Палац дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 142
Block title
Block content
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Педагогічна преса

Головна » 2017 » Грудень » 28

27 грудня мер міста Сергій Зеленський провів зустріч з Радою старшокласників «Нова хвиля». Лідери учнівського самоврядування навчальних закладів з цікавістю слухали міського голову про роботи, які ведуться у місті з облаштування закладів освіти, молоді, спорту, культури, благоустрою вулиць і мікрорайонів, проведення реформи у медичній галузі.

 - «Влада підтримує молодь, ми багато зусиль направляємо на розвиток спортивних і освітніх закладів, прагнемо розвивати місто, аби молоді спеціалісти хотіли повертатися до Лозової і разом розбудовувати його для майбутніх поколінь.», - зауважив у своїй промові міський голова.

 У ході зустрічі молодь цікавилися, чи важко Сергію Зеленському перебувати на посаді мера, і як йому вдається одночасно вирішувати таку велику кількість проблем. Вносили учні свої пропозиції щодо озеленення міста, контролю за чисельністю бродячих тварин. Запитували, де можуть підзаробити на кишенькові витрати влітку під час канікул.
Звернулися до мера з проханням - започаткувати у місті проведення Лідерського Балу та Фестивалю пісні і танцю, залучити до нього талановиту молодь з Лозівського району, а можливо і з сусідніх. Сергій Зеленський наголосив, молодь завжди може розраховувати на підтримку влади в проведенні  таких заходів.

Під час зустрічі Сергій Зеленський вручив Монету Національного Банку, яка присвячена волонтерській діяльності в Україні, найактивнішим волонтерам: президенту ЗОШ № 1 Валерії Яцині, президенту НВК № 4 – Ксенії Проскуріній, директору Лозівського Будинку дитячої та юнацької творчості Інні Жуковій.

Після спілкування пройшлися мерією. Побували у великій залі міської ради та спробували себе у ролі депутатів - голосували з допомогою системи голосування «Рада Голос». Оглянули Дошку Почесних громадян міста Лозова та Пам’ятну Дошку загиблим учасникам АТО. Далі міський голова запросив гостей до свого кабінету і з нагоди Новорічних та Різдвяних свят вручив солодкі подарунки (із матеріалів сайту Лозівської міської ради).

      

      

    

 

       

   

Переглядів: 395 | Дата: 28.12.2017 | Коментарі (0)