Четвер, 09.05.2024, 09:30

КЗ "Лозівський Палац дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 142
Block title
Block content
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Педагогічна преса

Головна » 2013 » Жовтень » 05

04 жовтня 2013 року  в Лозівському будинку дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Керівниками гуртків та вихованцями підготовлено та презентовано змістовну та цікаву святкову програму. На заході були присутні гості, батьки, аматори міського Палацу культури.

Переглядів: 502 | Дата: 05.10.2013 | Коментарі (0)

Участь у обласному семінарі керівників позашкільних навчальних закладів

       У рамках заходів Року дитячої творчості з метою актуалізації значення діяльності позашкільного навчального закладу для формування ціннісних орієнтирів учнівської молоді, 1 жовтня 2013 року на базі Краснокутського центру дитячої та юнацької творчості Краснокутської районної ради Харківської області відбувся обласний семінар-практикум для директорів будинків (центрів) дитячої та юнацької творчості, центрів туризму та краєзнавства. Будинок дитячої та юнацької творчості представила заступник директора з НВР Шеремет Л.П.

У роботі обласного семінару-практикуму взяли участь керівники позашкільних навчальних закладів обласного підпорядкування, позашкільних навчальних закладів із 33 районів (міст) області та 8 районів м. Харкова (усього 46 осіб). Під час заходу проаналізовано ефективний досвід роботи педагогічних працівників Краснокутського центру дитячої та юнацької творчості Краснокутської районної ради щодо розвитку творчої особистості дитини, її пізнавальних інтересів та індивідуальних здібностей у позашкільному навчальному закладі, визначено шляхи реалізації в навчально-виховному процесі особистісно орієнтованого, діяльнісного, системного, творчого й компетентнісного підходів та здійснено презентацію творчих досягнень педагогічного й учнівського колективів закладу «Шляхами творчості – в майбутнє!». Учасники семінару-практикуму відвідали постійно діючі виставки робіт вихованців та керівників гуртків позашкільного навчального закладу, стали учасниками обряду «Українські вечорниці», узяли участь у роботі майстер-класів на базі гуртків туристсько-краєзнавчого та народознавчого напрямів. З метою ознайомлення директорів позашкільних навчальних закладів області з краєзнавчими об’єктами Краснокутщини центром дитячої та юнацької творчості Краснокутської районної ради спільно з Комунальним закладом «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради видано збірку інформаційно-методичних матеріалів «Краєзнавчі шляхи Слобожанщини» на підставі зібраних матеріалів педагогічних працівників та вихованців закладу. У збірці представлені матеріали з історії селищ і сіл Краснокутського району, здійсненили опис визначних пам’яток культури, історії, природи рідного краю. Крім того, для керівників позашкільних навчальних закладів області організовано екскурсію до Пархомівського художнього музею імені П.Ф. Луньова (с. Пархомівка Краснокутського району). 

 

 

Переглядів: 415 | Дата: 05.10.2013 | Коментарі (0)

28 вересня 2013 року 15 підлітків міської ради старшокласників «Нова хвиля» будинку дитчячої та юнацької творчості взяли участь у засіданні обласної ради старшокласників, що відбулося в ХОПДТЮТ. Діти також стали слухачами засідання Школи управлінської майстерності.

Переглядів: 456 | Дата: 05.10.2013 | Коментарі (0)

Участь у обласних змаганнях з водного  туризму                                                                          

20-22 вересня 2013 року поблизу смт Есхар Чугуївського району були проведені змагання із водного туризму серед учнів навчальних закладів області та м. Харкова.

До програми змагань були включені дистанції «Коротка траса» для чоловічих та змішаних екіпажів на байдарках і командна гонка на катамаранах. У змаганнях узяли участь 134 юні туристи-водники молодшої (1998-2000 років народження) та старшої (1995-1997 років народження) вікових груп із 15 районів (міст) області. Переможцями на обох дистанціях та в загальнокомандному заліку визнано юних туристів-водників із Жовтневого, Фрунзенського районів м. Харкова, Дергачівського району та міста Лозової, які нагороджені грамотами Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради. За результатами змагань визначено кандидатів до складу збірної команди області для участі в Чемпіонаті України серед юніорів із водного туризму, що відбудеться в вересні 2014 року в Чернівецькій області. 

 

Переглядів: 449 | Дата: 05.10.2013 | Коментарі (0)