Понеділок, 06.05.2024, 19:31

КЗ "Лозівський Палац дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 142
Block title
Block content
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Педагогічна преса

Головна » 2015 » Лютий » 12 » Участь «Нової хвилі» у засіданні ХОРС
17:09
Участь «Нової хвилі» у засіданні ХОРС

7 лютого 2015 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся збір Харківської обласної ради старшокласників, присвячений національно-патріотичному вихованню учнівської молоді Харківщини, в якому взяли участь лідери з усіх районів (міст) області,  а також вихованці Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус». На збір були запрошені воїни, які брали участь в антитерористичній операції на сході України, представники громадських та волонтерських організацій.

Під час збору відбулося обговорення реалізації проекту Харківської обласної ради старшокласників «Допоможи герою АТО», що реалізується районними (міськими) радами старшокласників з серпня 2014 року. Представники районних (міських) рад старшокласників розповідали про впровадження проекту, у рамках якого відбулися акції, благодійні ярмарки, концерти, збір коштів, одягу та продуктів харчування для воїнів антитерористичної операції на сході України, дітей-переселенців з Луганської та Донецької областей, АР Крим.

Так  під час проведення акції До Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят «З любов’ю діти − дітям» лідери писали листи, власноруч робили подарунки на підтримку ровесників, які проживають в Луганській та Донецькій областях. Акція «Новорічний подарунок захиснику України» зібрала новорічні листівки, обереги, подарунки старшокласників Балаклійського, Барвінківського, Валківського, Великобурлуцького, Близнюківського, Зміївського, Золочівського, Нововодолазького, Кегичівського, Сахновщинського районів та міст Чугуєва, Лозової, Люботина. Лідери подарували воїнам обереги, листи, подарунки з національною символікою, виготовлені дітьми з усіх куточків Слобожанщини, читали вірші с побажаннями миру, поверненням воїнів живими і здоровими до рідного дому.

З великою увагою інформацію про патріотичну діяльність юних харків’ян заслухали воїни батальонів міліції особливого призначення «Слобожанщина» та Національної гвардії України, які захищали нашу країну, а також представники Харківської громадської ініціативи «Школярам про АТО» та благодійного фонду «Всеукраїнський благодійний фонд «Єдина родина», з якими співпрацює Харківська обласна рада старшокласників. Воїни  розповіли лідерам правду про  війну, що відбувається в Луганській та Донецькій областях, підкреслюючи  важливість активної їх життєвої позиції сьогодні.

Учасники збору вшанували пам’ять патріотів, які загинули на сході, захищаючи рідну Україну.

Бійці та представники громадських та волонтерських організацій подякували лідерам, які в тяжкій для країни час виявляють високий рівень громадської активності, готовність практичними діями зміцнювати Україну,  турбуватися про її цілісність і суверенітет.

(Із матеріалів сайту КЗ «ХОПДЮТ»)

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 445 | Додав: BDUT | Рейтинг: 0.0/0