Четвер, 02.05.2024, 09:03

КЗ "Лозівський Палац дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 142
Block title
Block content
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Педагогічна преса

Головна » 2015 » Грудень » 24 » Участь лідерів «Нової хвилі» у конференції та засіданні «Академії управлінської майстерності» Харківської обласної ради старшокласників
09:21
Участь лідерів «Нової хвилі» у конференції та засіданні «Академії управлінської майстерності» Харківської обласної ради старшокласників

17 грудня 2015 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбулася конференція Харківської обласної ради старшокласників, присвячена волонтерській діяльності районних (міських) рад старшокласників. Лідери Харківської області презентували досвід з цього напрямку своєї роботи. У рамках обговорення досвіду волонтерської роботи старшокласників відбулися благодійні акції до Дня Святого Миколая «Допоможи герою АТО», «Діти – дітям». Досвід роботи Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля» презентувала голова МРС Афонічкіна Валерія.

        Лідери Харківської обласної ради старшокласників вирішили долучитися до благодійної акції «Збирай кришки на протези для воїнів».

        Засідання в «Академії управлінської майстерності» відбулося за участю викладачів Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова. Викладач кафедри правового забезпечення господарської діяльності Н.В.Івасішина  розкрила тему нормативно-правового супроводження місцевого самоврядування, що зацікавила учнівську молодь, оскільки нормативно-правові акти спрямовані на врегулювання суспільних відносин, що дає змогу проаналізувати діяльність державних органів влади. Здобуті знання та навички слухачі використовують в проектній діяльності та щоденній волонтерській роботі. Викладач кафедри правового забезпечення господарської діяльності Т.А.  Коляда  виступила на тему «Місцеве самоврядування в Україні» та розповіла про структуру органів місцевого самоврядування, їх роботу та які нові проекти плануються в Харківській області. Голова профкому студентів О.І.Угоднікова провела тренінг «Командоутворення»,  що сприятиме розвитку лідерських якостей, вмінню працювати у команді лідерів учнівського самоврядування.

  

 

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 500 | Додав: BDUT | Рейтинг: 0.0/0