Четвер, 25.04.2024, 11:54

КЗ "Лозівський Палац дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 142
Block title
Block content
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Педагогічна преса

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 60 61 62 63 64 ... 77 78 »

26 листопада 2014 року відбулась зустріч лідерського активу Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля» з міським головою С.Ф.Степановим. Разом із Тетяною Валеріївною Запорожець, секретарем міської ради, Сергій Федорович Степанов зустрів актив учнівського самоврядування міста, який завітав з куратором, директором БДЮТ, Жуковою І.С., координатором  міської ради старшокласників «Нова хвиля» Коваленко О.В. 16 членів МРС на чолі з Нечаєвим Микитою звітували про свою діяльність за останні півроку, поділилися досягненнями.  Говорили з очільником міста про рідне місто, його особливості розвитку, організацію цікавих лідерських заходів та акцій, акцентували увагу на патріотичному вихованні молоді. Т.В.Запорожець провела для гостей екскурсію по відділах міської ради, де спеціалісти поділилися досвідом роботи. В залі засідань С.Ф.Степанов повідомив лідерам про їх участь у проекті «Стажер» та закликав до співпраці. Нова зустріч чекає на лідерів з представниками місцевого самоврядування 5 грудня в переддень Дня місцевого самоврядування.

  

  

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 420 | Дата: 27.11.2014 | Коментарі (0)

22 листопада 2014 року вихованець гуртка «Таїландський бокс Муей Тай» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Василь Сорокін взяв участь у Чемпіонаті України з таїландського боксу в м.Одеса та вдруге  став Чемпіоном Кубку України  з даного виду спорту в своїй ваговій категорії (до 65 кг). 

 

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 378 | Дата: 25.11.2014 | Коментарі (0)

    Напередодні Дня працівників телебачення (його відзначають 16 листопада) рада старшокласників «Нова хвиля» спільно з місцевими телерадіокомпаніями «Сігма» та «Лозова» організували проект «Я - кореспондент. Стажер».

   11 листопада 2014 року у приміщенні будинку дитячої та юнацької творчості для лідерів провели навеличкий тренінг з журналістики.

 

  Після цього школярі вийшли на вулиці міста та спробували себе у ролі кореспондентів. Вони ставили питання перехожим.  Відзнятий за допомогою школярів матеріал працівники телекомпанії використають під час створення програм.  

 

 

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 435 | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

      05 листопада 2014 року на базі Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулося перше засідання «Академії управлінської майстерності» (в рамках реалізації проекту Харківської обласної ради старшокласників). У засіданні взяли участь 45 лідерів з 14 районів (міст) області (Балаклійського, Борівського, Дворічанського, Дергачівського, Кегичівського, Красноградського, Куп’янського, Лозівського, Нововодолазького, Первомайського, Печенізького, Харківського, Чугуївського районів, міст Лозової, Первомайського). Місто Лозова представлено делегацією у складі 16 (!) членів міської ради старшокласників «Нова хвиля».

       Лідери ознайомилися з роботою Центру розвитку лідерів учнівського самоврядування «Бажаю стати Президентом України», прослухали цікаву лекцію «Історія державотворення в Україні», з великим задоволенням взяли участь у тренінгу з розвитку лідерських якостей.

       Наприкінці занять члени Харківської обласної ради старшокласників із великим задоволення продивилися урочистий концерт, присвячений Дню української писемності та мови. У програмі були представлені творчі колективи Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», Харківської національної академії культури, Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, Харківської гуманітарно-педагогічної академії та Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

 

 

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 469 | Дата: 07.11.2014 | Коментарі (0)

Місяць з профілактики негативних явищ, противоправної поведінки підлітків, подолання дитячої безпритульності і бездоглядності

Форма інновації

Форми діяльності

Термін виконання

Відповідальні

Примітка

Педагогічний чотирикутник

Батьківські збори «Ні! Шкідливим звичкам та соціальному сирітству»

04.11.

Методисти, керівники гуртків

 

Психологічна бесіда для батьків «СНІД – сучасна проблема людства»

11.11.

Методист, керівники гуртків

 

Громадянське середовище

Бесіди для батьків «Гіперактивна дитина»

04.11.-08.11.

Методист, керівники гуртків

 

Інтеграція

Проект «Знати щоб жити». Профілактика шкідливих звичок

11.11.-15.11.

Методисти, керівники гуртків

 

Тренінг «СНІД – сучасна проблема людства»

01.11.

Методисти, керівники гуртків

 

Традиції закладу

Конкурс плакатів «Спасибі – Ні!»

04.11

Тарасенко І.Ю.

 

Міжнародний день толерантності

15.11.

Методист, керівники гуртків

 

Всеукраїнська акція «Засвіти свічку» до дня пам’яті жертв голодомору та політичних репресій

22.11.

Яременко О.В., керівники гуртків

 

Виховний захід «Здоровий бідняк щасливіший за хворого багатія»

27.11.

Методисти, керівники гуртків

 

Соціо-

культурне середовище

Участь у міському тижні профілактики захворювання на СНІД

25.11-29.11.

Методисти, керівники гуртків

 

Участь у міських антикризових проектах

листопад

Яременко О.В., керівники гуртків

 

Лідерський

позашкільний маркетинг

Круглий стіл «Під гострим кутом: девіантна поведінка»

19.11.

Коваленко О.В.,

 МРС

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 499 | Дата: 04.11.2014 | Коментарі (0)

1 листопада в закладі відбувся майстер-клас з боді-арту для всіх бажаючих. Тетяна Сергіївна Лятіф-Заде, керівник гуртка «Народна творчість», малювала на обличчях та руках вихованців різноманітні візерунки та малюнки. Результат цієї акції викликав неабияке захоплення серед учасників та глядачів.

  

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 434 | Дата: 04.11.2014 | Коментарі (0)

30 жовтня під керівництвом головного режисера закладу відбувся театралізований ярмарок «Дари осені», в якому взяли участь вихованці гуртка «Міні-театр «Юність». В ході заходу діти дізналися про цікаві сторінки з життя наших предків та скуштували власноруч приготовлені страви з овочів та фруктів.

   

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 391 | Дата: 04.11.2014 | Коментарі (0)

23-26 жовтня 2014 року в Харкові відбувся Кубок України з кікбоксингу. Вихованець гуртка «Таїландський бокс» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Сорокін Василь став переможцем змагань (у ваговій категорії 65 кг.) Тренер юнака – Полевиков Володимир Миколайович.

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 377 | Дата: 04.11.2014 | Коментарі (0)

       У Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся триденний (29-31.10.2014) Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів.

       На захід прибули 23 делегації з різних куточків України. Серед них – представники областей, на території яких відбуваються бойові дії. Зокрема, на збір приїхав донеччанин, який зараз проживає та навчається на Закарпатті, а разом із київськими лідерами пліч-о-пліч навчаються та діляться досвідом луганські школярі.

     Юних лідерів привітала Світлана Бут, головний спеціаліст відділу позашкільної освіти,  виховної роботи та захисту прав дитини Міністерства освіти і науки України, яка наголосила на надзвичайній актуальності національно-патріотичного виховання молоді, важливості долучення органів учнівського самоврядування до підтримки воїнів АТО, адже тема війни і миру нікого не залишає байдужим.

         Юні лідери опрацювали  цікаву насичену триденну програму: вони відвідали майстер-класи фахівців НЕНЦ, змагались в квестах, ознайомились з роботою Українського державного центру позашкільної освіти, навчились готувати мистецький флешмоб, відвідали тренінги з файндрайзингу, тайм-менеджменту тощо.

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 449 | Дата: 31.10.2014 | Коментарі (0)

"Ми - проти паління! Ми - здорове покоління!" - під таким гаслом пройшла акція за участю лідерів Лозівської ради старшокласників "Нова хвиля". У середу, 29 жовтня, хлопці та дівчата роздали пам'ятки "Як покинути палити" перехожим лозiвчанам, порозклеювали на маршрутних зупинках оголошення, якi нагадують про заборону курiння у цих мiсцях та роздали у магазинах та кiосках листiвки - "нагадування" про те, що "вони не продають сигарети неповнолiтнiм".

Акцiя продовжиться протягом тижня. За цей час лідери планують розмістити якомога більше оголошень на транспортних зупинках міста та роздати лозівчанам пам'ятки про те, як покинути палити.  

  

  

 

Категорія: Анонси заходів | Переглядів: 494 | Дата: 30.10.2014 | Коментарі (0)